Viborg massage. Dorte Massør

Massage i Viborg. Dybdegående og grundig massage v. Louise Marcussen

Viborg massage

Derudover tilbyder vi selvfølgelig også verdens bedste ansigtsbehandling! Åbningstider - mon 10:00-20:00 tue 10:00-20:00 wed 10:00-20:00 thu 10:00-20:00 fri 10:00-20:00 sat 10:00-16:00 sun I nærheden Oplysninger på hjemmesiden kan være forkerte forældede eller forkerte. Det vil sige forskellige former for overbelastning i muskler og bindevæv sener, muskelhinder og ledbånd forårsaget af f. Er du forhindret i at komme til vores aftale, så kontakt mig venligst hurtigst muligt, så en anden kan få glæde af tiden. Olien har også en bidragende effekt på blodcirkulationen samt hudens farve og vitalitet. I Oriental Massage Viborg, tilbydes såvel traditionel thai-massage som den blidere olie-massage.

Next

Ansigtsbehandling i Viborg

Viborg massage

Varmen i rummet og briksen vil hjælpe dig til at slappe af. Kontakt mig endelig på telefon eller sms, hvis du vil høre nærmere, eller vil bestille en tid. Kom ind og få en Face Mapping®, som analyserer din hud zone-efter-zone og finder de produkter, der imødekommer din huds behov. Hvem er jeg Jeg har drevet egen klinik med massageterapi siden 2004, og har 14 års erfaring som massageterapeut. Og har derfor valg at trække en ny vinder.

Next

Wellness

Viborg massage

Hvis dette ikke modvirkes, er man i høj grad inde i en ond cirkel, som rent faktisk ofte medfører føleforstyrrelser, smertende muskler eller spændingshovedpine, som kan være nærmest invaliderende for den, der bliver ramt heraf. Den byder på et væld af muligheder, som tæller alt fra cafebesøg, historiske oplevelser, kultur. Adgangskode Hvem bedømmer du Beskrivelse Indsend Fortegnelsen indeholder kun klinikker der tilbyder thaimassage og har en fysisk offentlig lokation. Cupping er en metode, der kan mærkes, men tilpasses naturligvis din smertetærskel. Den bedste massage starter med en god dialog mellem massør og kunde. Massage virker forebyggende og lindrende på muskelspændinger i kroppen, hovedpine og migræne, dårlig fordøjelse, nedsat immunforsvar, søvnløshed, stress og sportsskader. Derved sker der en lille ophobning af affaldsstoffer fra energiforbrændingen i musklerne, således at man ikke får tilstrækkelig med frisk næringsrigt og iltet blod ud til vævet.

Next

Massage i Viborg. Dybdegående og grundig massage v. Louise Marcussen

Viborg massage

Massage er omsorg for dig selv og giver et løft i hverdagen som skaber et større fysisk og psykisk overskud. Min massage er både blid, dybdegående og grundig, jeg tilrettelægger massagen i samråd med mine klienters ønsker og behov. Nyd følelsen af de lune sten opvarme dine muskler i dybden. Jeg har åben efter aftale, da jeg også har lidt andet arbejde, ved siden af. Jeg tager desværre ikke imod dankort. Sportsmassage kan løsne og frigøre musklerne for affaldsstoffer og på den måde optimere blodtilførslen og muskelfibrenes spændstighed, og det kan påvirke din ydeevne og udholdenhed positivt. Hermed byder Baan Thai hjertelig velkommen til nye såvel som eksisterende kunder i rolige og venlige omgivelser.

Next

Viborg Fodpleje og Massage, Fennebakken 127, Viborg (2020)

Viborg massage

Resume Sunit Massage er stiftet pr. Så skriv endelig og høre hvad jeg kan gøre for dig. Dette kan spare dig for 50% hos nogle klinikker. Du tager et tæppe eller håndklæde over dig, og det beholder du på under hele massagen. Hvorfor har jeg brug for en professionel kosmetolog? Spændingshovedpine forværres ikke ved fysisk aktivitet, og man er ikke syg og utilpas med kvalme og opkastninger, som det er tilfældet ved migræne.

Next

BENJA THAI massage i Viborg, monacoretail.ecommzone.com Mikkels gade 10C, Viborg (2020)

Viborg massage

Som klient hos mig kan du forvente en professionel behandling i venlige rolige omgivelser. Er en meget behagelig massageform hvor du bliver masseret med varme olier hele kroppen. Cupping og sugekopperne fremmer kredsløbet, fjerner affaldsstoffer og forskynder helingen. Er så glad for alt den opbakning, og de kommentare og beskeder i skriver! Hun er lige startet i skolen igen, og efter en weekend med håndboldt, løb og rundbold var hun lidt øm i sin ryg. I samarbejde med mine klienter finder jeg ud af hvor de ømme punkter er og arbejder på at løsne op for de muskelspændinger der måtte være i kroppen som følge af overbelastninger, sportsskader, stress eller anden misbrug af kroppen. Og jeg fik sagt at jeg ikke havde fået citronfromage i mit voksenliv. Jeg håber i vil væbne jer med tålmodighed.

Next

Viborg Massøren

Viborg massage

Firmaet er stiftet som et personligt ejet mindre virksomhed under branchen 960400 Aktiviteter vedrørende fysisk velvære. Er virkelig at møde alle de forskellige, og søde mennesker. Profilen for Sunit Massage er sidste ændret 2020-03-02. Indtil videre vil lukningen være til og med d. Åbningstider - mon 10:00-17:00 tue 10:00-17:00 wed 10:00-17:00 thu 10:00-17:00 fri 10:00-17:00 sat sun I nærheden.

Next