Erotske priče tašta. Nesudjena Tašta

Nesuđena tašta

Erotske priče tašta

Na engleskom je èitala romane jer ga je izvanredno znala. Marko mi ga je snažno i brzo zabijao. Uzeo sam je u naruèje i stavio na udobnu kožnu garnituru. Još ovaj put da podijelim svoje najintimnije stvari. Skinula je svoju bluzu i beli cipkani brus u delicusekunde. Kurac mi je već bio spreman i ona ga je osjetila na njenoj butini. Slicnu sudbinu sa ocem je imala i moja zena i njoj je otac umro kada je imala 17 god.

Next

Erotske prièe tašta

Erotske priče tašta

I odmah prvu noć razočaranje, posle manjeg slavlja u krevet s mužem, legao je pored mene zadigao mi spavaćicu raširi noge i uvali se među njih bazdeći na rakiju uze me bez ijednog poljubca, nekoliko puta gore-dole i kraj. Naime, neko mlad kao ja, ugledan, obrazovan, uvek se mora ponasati u skladu sa ocekivanjima drustva inace mozes sve izgubiti. Stao sam, uvaljući joj jezični u usta, imala je okus cigareta. Hoću da jebem svaki dan, kad ostarim, ionako neću moći. Onda sam poceo da je ljubim po licu,vratu,usnama,gde god sam stigao i mogao. Drkala ga je jednom rukom, zatvorenih očiju.

Next

Strast za tastom

Erotske priče tašta

Njen odgovor je bio kako je već u godinama kada o tome ne razmišlja, ja dodao kako ne treba ponižavati samu sebe, jer izuzetno dobro izgleda, kako bi se svaki muškarac okrenuo za njom, pa da i ja sam ne mogu ostati ravnodušan. To me otrezni i samo rekoh sram te bilo pusti me da izađem ali on je već krenuo te nasta tajac a on se zagonetno smeškao videla sam krajičkom oka! Supruga mi je otišla u Pariz, sa nekom delegacijom, kao korespodent. Nema mjesta u stanu gdje se nismo do besvijesti izjebali. Samo sam ga poljubila stidljivo u rame i uhvatila za omekšali kurac. Nastavio je da gura i polako napred nazad bila sam i dovoljno mokra da ga primim, kada osetih da je ga nabio celog u svoj svojoj veličini, osetila sam da mi je duša u nosu i guši ali, slast i zadovoljstvo koje sam osećala bili su toliki da sam poželela da mi njegova golema kurčina izađe na usta i da mu ga ,,pušim,, istovremeno. Tasta je opet bila u kompletu i crnim carapama. Toliko je bilo drame, plakanja, pritisaka od strane moje i njene porodice, ucena da će nauditi sebi, da bi svaki put poklekao.

Next

Strast za tastom

Erotske priče tašta

Samo se opružila I legla na stomak. Ranka je bila ambiciozna, imala je sve petice u školi i trenirala je tenis. Sredili smo se i legli oko 23h, želeo sam seks, dok je ona negodovola i rekla da ne može da se opusti znajući da joj je majka u drugoj sobi. Ćutali smo, jebali se, dok je znoj klizao sa našeg tela. Naravno javi se i tona muškaraca koji bi da puše,ne znam otkud ih toliko.

Next

Moj zet jebač

Erotske priče tašta

Iako sam bio dobar učenik i s odličnim uspjehom završio srednju školu nisam imao volje upisati fakultet što je bila velika želja mojih roditelja. Ona zena se nasla u cudu, kaze pa ja sam sasvim obicna, nikakva riba nisam, da bi se on palio na mene,ti to izmisljas vidis kakav je tvoj muz kao glumac,moja zena kaze nemoras verovati mama! Prva pomisao mi je bila kako je pojebati. Uhvatio sam sebe kako joj odmeravam dupe. Kaze Vesna kako sam izgovorila jebemo,kako me je pogledala mama, i pocne da se smeje, ju kceri kako si rekla jebemo. Rukama sam ga čvrsto zagrlila i počela miješati, vrtiti kukovima i uvlačiti ga u sebe nevjerojatnom snagom.

Next

nudisti

Erotske priče tašta

Dan nakon još jedne večeri poput opisane, otišao sam kod tašte. Primirila se malo i želela je da mi izdrka. Najvise Sam joj se divio sto je bila zena koja drzi do svog izgleda. Ludeo sam zbog toga i jeo se u sebi. Rukom je draskala klitoris, koji se sve vise budio. Nisam primetio kada je sa sebe strgla svu odecu, ali imalo je sta i da se vidi.

Next